Evinize Bi’ İyilik Yapın

Tarih: 28.06.2021 12:39
Evinize Bi’ İyilik Yapın
Sıradanın dışına çıkmak istiyorsanız ayrıntıları devreye sokun. Ev dekorasyonunda hangi ayrıntılar, fark yaratacak kadar güçlüdür?
Evinize Bi’ İyilik Yapın
 
Sıradanın dışına çıkmak istiyorsanız ayrıntıları devreye sokun. Ev dekorasyonunda hangi ayrıntılar, fark yaratacak kadar güçlüdür?
Zeminde yer alan ürünler, genel görünüm üzerinde şekillendirici etkiye sahip. Halı ve türevleri, bu yüzden dekorasyonun en önemli bileşenlerinden. O halde, fark yaratacak ayrıntılar için halı ve türevlerini ilgilendiren detaylardan yardım alınabilir.
Bu noktada iki parçayı devreye sokabilirsiniz; post halı ve kilim. Son derece etkili karakterlere sahip bu iki parçanın gücünü hemen hissedeceksiniz. Küçük ebatlı bile olsa bir kilim ya da postla yaşam alanlarınızı sıradanın ötesine taşımanız mümkün.
Yenilikçi fikirleri estikle bir araya getiren Giz Home, post ve kilimlerde dikkat çeken tasarımlar sunuyor.
 
Postla Sıcacık Atmosferler
 
Huzurlu bir kış atmosferi meydana getirmede post halılardan yardım alabilirsiniz. Yumuşacık dokuları ve görüntüleriyle bu ürünler, huzur çağrışımı yapıyor.
Onlar yalnızca huzurla özdeş değil. Post halıların ortama gösteriş kattığı da bir gerçek. Lüks bir görkem için de postlara başvurulabilir.
Giz Home Post çeşitleri, yatak odası, salon, oturma odası ve antrede samimiyet dozu yüksek atmosferler yaratmak için şahane araçlar. Alt tabanı kaymaz malzemeden üretilen postlar, bulundukları yerde sabit kalarak düzenin bozulmasını önler, düşme riski yaratmaz. Modeller renk, şekil, ebat ve tüy uzunluğu gibi noktalar üzerinden çeşitlendirilmiştir.
 
Dekorasyonu Kilimle Zenginleştirin
 
Doğru şekilde kullanılırsa, kilimi her dekorasyon tarzına adapte edebilirsiniz. Onlar, klasik ve avangart stillerin ihtişam ihtiyacını karşılarken, modern stilde de hareketlendirici rol üstlenecektir. Tek renk ya da en fazla üç rengin hâkimiyeti altındaki modern dekorasyonlarda monotonluğu önlemek için, renkli bir kilimle odak noktası oluşturabilirsiniz.
Kullanışlılığı yüksek materyallerde üretilmiş, rafine estetik anlayışlarını yansıtan tasarımlara sahip Giz Home Kilim modelleri, fark yaratmak için var. Baskılı kilimler, pop-art sanatının özgür ruhunu yaşam alanlarına taşıyor, iki farklı kültürü uyum içinde bir araya getiriyor. Bambu malzemeden üretilen modeller doğal ve sağlıklı.
Geleneksel ve modern model alternatifleriyle dekoratif kilimler ise, hikâyesi olan parçalar. Bunlar, yaşanmışlık hissi vererek dekorasyona derinlik katabilir.
 
Giz Home Ürünleri Parmağınızın Ucunda!
 
Zengin model çeşitliliği ve kaliteli ürünleriyle Giz Home, Halıcımdan’da sizi bekliyor. Giz Home post ve kilim modellerine online mağazamızdan ulaşabilir, büyük indirimlerden yararlanabilirsiniz.

 
İlgili Ürünler
Yükleniyor...